Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 2014

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 2014

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι της Δημ. Πρωτοβουλίας "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ".

Είναι 30 χρόνων, υπ. Διδάκτωρ του τομέα Βοτανικής στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μητέρα δύο παιδιών. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Βιολογίας ως προπτυχιακή φοιτήτρια, συμμετέχοντας συλλογικά στο σχήμα της Αριστερής Ενότητας, ενώ σήμερα είναι μέλος του συλλόγου υπ. διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών του ίδιου τμήματος. 

Περισσότερα

Νομικός, πρώην εργαζόμενη στην Ε.Ρ.Τ.


Γεννήθηκε το 1960 στην Τρίπολη Αρκαδίας  και επέλεξε από τα φοιτητικά της χρόνια να ζήσει στο Βύρωνα.


 

Περισσότερα

Γεννημένη το 1953 και μεγαλωμένη στη Νέα Ελβετία του Βύρωνα από προσφυγική οικογένεια που ένωσε τις μοίρες ταξιδευτών από την Ανατολική Θράκη και την Κρήτη. Οι γονείς διώχτηκαν για την αντιφασιστική τους δράση, ο πατέρας για συμμετοχή σε Βυρωνιώτικη εφημερίδα και η μητέρα νοσοκόμα του πολέμου στο Κάιρο, εξορίστηκε στο στρατόπεδο Ελ Ντάμπα.


 

Περισσότερα

Είναι τοπογράφος μηχανικός, απόφοιτος Ε.Μ.Π., παντρεμένος με τη Γιάννα Καρδάση και πατέρας δύο μαθητριών, της Χρυσάνθης και της Νάγιας.


Γεννήθηκε το 1965 στο Βύρωνα, όπου μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1939. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός. Εργάστηκε για 7 χρόνια ως μηχανολόγος και στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε 54 χρόνια δεδομένου ότι εργαζόταν από την ηλικία των 12 ετών και συγχρόνως σπούδαζε τα τελευταία χρόνια. 

Περισσότερα

Οι γονείς του πρόσφυγες από τη Σμύρνη. Γεννήθηκαν στον Βύρωνα  6 κορίτσια και τελευταίος αυτός. Γέννημα, θρέμμα του Βύρωνα. Μόλις αποφοίτησε από το Γυμνάσιο (τότε δεν υπήρχε Λύκειο) μπήκε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών  με υποτροφία και αποφοίτησε με υποτροφία.

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1974 στο Βύρωνα. Αισθάνεται τυχερός που βίωσε τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία και έφτασε έως το σήμερα, πάντα στην ίδια αγαπημένη μας πόλη. ζώντας από κοντά τα δημοτικά δρώμενα όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνεται επίσης τυχερός που του δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτά. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Βύρωνα. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής ανθρωπολογίας  του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βύρωνα. Είναι φοιτήτρια Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε στο Τ.Ε.Ι Πύργου και παράλληλα στο Metropolitan College of Athens στο τμήμα Νηπιαγωγών.

Περισσότερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αθαμάνιο Άρτας . Είναι πτυχιούχος εργοδηγός Δομικών έργων και εργάζεται στη ΔΕΗ στη δ/νση θερμοηλεκτρικών έργων στον τομέα τοπογραφήσεων. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε & μεγάλωσε στον Βύρωνα από απόγονους Μικρασιατών. Πήγε σχολείο στον Βύρωνα. Μένει στον Βυρωνα. Είναι παντρεμένη με τον Άλκη Βεχλίδη και έχουν δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο & την Ελευθερία πρωτοετείς στο πανεπιστήμιο. 

Περισσότερα

Κατάγεται από την Ήπειρο (Άρτα) και ζει στο Βύρωνα από το 1972.


Είναι 58 χρονών, παντρεμένος με την Ιλεάνα Πανταζή και έχουν 2 παιδιά, φοιτητές, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.


 

Περισσότερα

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζει τις σπουδές της στο χώρο της γραφιστικής και της φωτογραφίας. 

Περισσότερα

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και την Κοινωνιολογία και είναι υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε  στην  Αθήνα  το  1953.  Κατοικεί  στο  Βύρωνα  από  το  1968.  Είναι  συνταξιούχος λογιστής.  Μέλος  του  Οικονομικού  Επιμελητηρίου  και  της  Ομοσπονδίας  Λογιστών  Ελλάδας. Πτυχιούχος  Ωδικής (Μουσικών  σπουδών)  του  Ελληνικού  Ωδείου  Αθηνών. 


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην  Αθήνα και ζει στο Βύρωνα, όπου και ασκεί  το επάγγελμα του Οδοντιάτρου τα τελευταία 18 χρόνια. Είναι  μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών και της επιτροπής υγείας του Δήμου Βύρωνα. 

Περισσότερα

Μέλος ΔΣ ΟΛΜΕ


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε μαθηματικά στην Αθήνα και εργάζοται στη δημόσια εκπαίδευση από το 1981. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Από το 1963 ζει στο Βύρωνα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). 

Περισσότερα

Είναι δασκάλα. Είκοσι εννέα χρόνια στη σχολική τάξη υπηρετεί τη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Πτυχιούχος  του Οικονομικού Τμ. Νομικής  Σχολής Αθηνών και του Παιδαγωγικού  Τμ. Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού .


 

Περισσότερα

Οικονομολόγος απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημιου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Εργάσθηκε ως Οικονομολόγος στην Τράπεζα Ελλάδος. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον αγαπημένο του Βύρωνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο και συνέχισε τις σπουδές του στο Πα. Πειραιά στο τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και ζει στο Βύρωνα για πρισσότερα από 25 χρόνια,εργαζόμενη ως δασκάλα στο 9ο Δημ. Σχολείο Βύρωνα. Είναι πτυχιούχος της Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.


 

Περισσότερα

Έζησε από μικρή ηλικία στον Βύρωνα. Ο πατέρας του ήταν διευθυντής στο 4ο δημοτικό σχολείο Βύρωνα και η μητέρα του νοσηλεύτρια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικά στη ΣΕΛΕΤΕ. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στα Γιάννενα και ζει στο Βύρωνα από το 1989.


Εντάχθηκε από φοιτήτρια στην αριστερά και στους κοινωνικούς αγώνες  και συνεχίζει χωρίς διακοπή από τότε .

Περισσότερα

Είναι 24 ετών γεννήθηκε και ζει στο Βύρωνα. Είναι φοιτητής Ιατρικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ιατρικής Αθηνών στο τελευταίο έτος σπουδών .Μιλά τρεις γλώσσες Αγγλικά-Γερμανικά και Σουηδικά. 

Περισσότερα

Κατάγεται από το Ν. Ευρυτανίας όπου και γεννήθηκε. Κατοικεί στο Βύρωνα από το 1979 και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1985.

Περισσότερα

Είναι επαγγελματίας αισθητικός, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Αθήνας, παντρεμένη με τον Βασίλη Πάγκαλο και μητέρα δύο φοιτητριών, της Μυρτώς και της Μελίνας.


 

Περισσότερα

Ο Νίκος Τριγάζης "δηλώνει" δημοσιογράφος. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως συντάκτης σε διάφορα ειδησεογραφικά sites, με προεξέχοντα τα tvxs.gr και sport-fm.gr

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1964 στον Βύρωνα, από πατέρα επίσης  Βυρωνιώτη. Η οικογένεια του πατέρα της  ήταν από τις πρώτες που έχτισαν σπίτι στον καινούργιο τότε συνοικισμό χωρίς να είναι πρόσφυγες.


 


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στο Βύρωνα.


Είναι απόφοιτος Φιλολογίας. Εργάζεται στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και μιλά τέσσερις γλώσσες.


 

Περισσότερα

Νευρολόγος - Ψυχίατρος


Γιος του Νίκου και της Τούλας Πρασσά μεγάλωσε στο Βύρωνα και αποφοίτησε από την Ιατρική Αθηνών το 1975. 

Περισσότερα

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός


Υπήρξε υπεύθυνη τύπου του εντύπου «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» και με άρθρα της  - καθώς και άλλων συναδέλφων – αγωνίσθηκε για τη θέσπιση του «Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας».


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Βύρωνα, όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά έως και το 2004 στην εστιατορική τέχνη (στην γνωστή ταβέρνα "ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ"). 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και ζει όλη της τη ζωή στο Βύρωνα.  


Αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης στη ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ έως το1997. Αποφοίτησε απο τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια σχολεία το 1995.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1967 κι αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Βύρωνα. Είναι Γεωπόνος (Τ/Ε) έχοντας περατώσει τις σπουδές του στη Φρανκφούρτη Γερμανίας εργαζόμενος παράλληλα για την χρηματοδότησή τους. Σπούδασε οικονομικά (ΑΣΟΕΕ), Στατιστική (ΜSC), κι επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου παιδαγωγικών σπουδών. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στον Βύρωνα το 1956, όπου και κατοικεί.


Είναι Διακοσμήτρια και τα τελευταία 30 χρόνια, εργάστηκε στην εταιρεία της “Decoin” στον τομέα της μελέτης και κατασκευής επαγγελματικών και εκθεσιακών χώρων.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1953 στην Παναγιά Πρεβέζης και σε ηλικία 16 ετών ήρθε στην Αθήνα και από τότε κατοικεί στον Βύρωνα. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο 34 χρονών. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1970. Σπούδασε Κλασική Κιθάρα, Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής, και ηχοληψία.
Εργάζεται στο Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Καισαριανής όπου διδάσκει κλασική κιθάρα. 

Περισσότερα

Είναι μόνιμος κάτοικος Βύρωνα. Έχει ασκήσει το λειτούργημα του δικηγόρου επί 40 χρόνια. Από μαθητής μετέχει στους δημοκρατικούς αγώνες από τις γραμμές της νεολαίας της Ε.Δ.Α., της Δημ. Νεολαίας Λαμπράκη, του Π.Α.Μ, του ΚΚΕ και αργότερα του αντιδικτατορικού και φιλειρηνικού κινήματος.

Περισσότερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος και δούλεψε στο ΟΤΕ για 30 χρόνια. Ανέπτυξε κοινωνική και πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1990 . Είναι τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης , όπου έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού  συλλόγου . 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και από τα σχολικά της χρόνια εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Η ευαισθησία της για τους αποκλεισμένους ανθρώπους, για τα αδέσποτα ζώα στην πόλη, για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον ήταν ο λόγος που την ώθησε από τα πιο νεανικά της χρόνια στην καθημερινή -και αδιάκοπη μέχρι σήμερα- κοινωνική και πολιτική δράση.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στον Βύρωνα από πρόσφυγες γονείς.


Συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες από το 1974.Με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1943 στο Ραψωτάκι Αρκαδίας και κατοικεί στη Μεταμόρφωση του Βύρωνα από το 1957. Συνταξιούχος επαγγελματοβιοτέχνης. 

Περισσότερα

Μεγάλωσε στον Βύρωνα, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά επί σειρά ετών στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας.

Περισσότερα

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Βύρωνα μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ισμήνη Κουτσουρού και έχουν δύο κόρες, την Ξένια, Πολιτικό Επιστήμονα και την Ηλιάνα, φοιτήτρια στο τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Περισσότερα

Σπούδασε Φιλολογία και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για 13 χρόνια έπαιζε μπάσκετ στον Αθηναϊκό, στη Δόξα Βύρωνα και στους Νέους Βύρωνα. 

Περισσότερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα Αττικής. Καταγωγή του είναι η Πύλη Τρικάλων Θεσσαλίας.


Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης στην ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων, με πολλές διακρίσεις.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986, σπούδασε Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από το 2009 μένει μόνιμα στο Βύρωνα. Δουλεύει περιστασιακά ως baby-sitter, προσδοκώντας κάποτε να εργαστεί σε Νηπιαγωγείο.


 

Περισσότερα

Ο Γιώργος Βούρος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγητής θεάτρου με μεγάλη εμπειρία στο κλασσικό θέατρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.   

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα.


Από το 1985 είναι μόνιμος κάτοικος Βύρωνα. Καθηγητής μουσικής – μουσικοπαιδαγωγός – διευθυντής ορχήστρας, χορωδίας.


 

Περισσότερα

Δασολόγος


Γέννημα-θρέμμα του Βύρωνα, βυρωνιώτισσα τέταρτης γενιάς από τους πρώτους σμυρνιούς πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στον Συνοικισμό.


 

Περισσότερα

Λογιστής - Φοροτεχνικός


Γεννήθηκε στην Αθήνα (Πατήσια) το 1960. Τελείωσε το Λύκειο Ηλιούπολης και σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικές Επιστήμες.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1989  στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Βύρωνα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι καθηγητής Αγγλικών και εκπαιδευτής Πληροφορικής. Έχει BA στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος Cambridge / Michigan και έχει Master’s στην διδασκαλία της Αγγλικής με ειδίκευση στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, στην εκπαίδευση. Γνωρίζει επίσης Γερμανικά και Γαλλικά. 


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στον Βύρωνα το 1961 και είναι μόνιμος κάτοικός του μέχρι σήμερα. Απόστρατος Αξιωματικός του Λ.Σ.-Ε.Α., στο οποίο υπηρέτησε από το 1982 μέχρι και το τέλος του 2010. Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, γραμματέας της και πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος από το 2002 μέχρι και το 2007. 


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ωρίμασε στο Βύρωνα.


Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά εργάζεται σαν λογιστής στον ιδιωτικό τομέα της όποιας οικονομίας έχει απομείνει.


 

Περισσότερα

Ηθοποιός -Σκηνοθέτης- Δάσκαλος Δραματικών Σχολών.


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε την Δραματική σχολή του «ΘΕΑΤΡΟΥ  ΤΕΧΝΗΣ», στο οποίο υπήρξε συνεργάτης έως το 1986.


 

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και αμέσως μετά το Λύκειο ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Εργάζεται στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ, ενώ είναι μέλος και της αρχισυντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας Sport24.gr


 

Περισσότερα