Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για τα έργα και τις αναπλάσεις που χρειάζεται ο Βύρωνας, ήρθε η ώρα να βρούμε ό,τι μας ενώνει!
Όλοι μαζί, βαδίζουμε ενωμένοι για το αύριο του Βύρωνα μακριά από τις παθογένειες της πόλωσης, μακριά από χρώματα και χρίσματα.
Αυτή είναι η ώρα να αναζητήσουμε συγκλίσεις δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα άλλο δημοκρατικό πολιτισμό στη διοίκηση του Δήμου.
Σας προσκαλούμε στην ομιλία του Δημάρχου Βύρωνα την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 20:00, στην πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην πλ. Ταπητουργείου)

Περισσότερα

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» και ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 20:30, στο café Πεζόδρομος, (Σεβαστείας 4, Βύρωνας) σε συζήτηση με ανθρώπους του Πολιτισμού

Περισσότερα

Την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 20:30 στο "Βύρωνος Πολιτεία", θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Στάσης Βύρωνα, με θέμα "ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ & ΝΈΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ".
Στην εκδήλωση - συζήτηση θα αναλυθούν από ειδικούς επιστήμονες θέματα για τις Νεοφυείς επιχειρήσεις (Start up) και πως αυτές μπορούν να συνδυαστούν με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Περισσότερα