Θεατρικό Εργαστήρι δ. Βύρωνα: Ο άνδρας με την πουά γραβάτα

Τί συμβαίνει στο μυαλό του Ιάκωβου Λέδερμαν;

Η ανέλιξή του στην ιεραρχία της «Fabulous Life & Co», της τράπεζας όπου εργάζεται, ήταν ιδιαίτερα γρήγορη. Εδώ και τέσσερα χρόνια απασχολείται στο Business Center, στα κεντρικά γραφεία της, που στεγάζονται στους πρώτους 30 ορόφους του κτιρίου.

Το γραφείο του Ιάκωβου Λέδερμαν είναι στον 24ο. Έξι όροφοι τον χωρίζουν από την κορυφή της ιεραρχίας και την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση, ενώ εικοσιτέσσερις από το πεζοδρόμιο. Ένα πρωινό, λίγο πριν αρχίσει το ωράριο εργασίας, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 24ο όροφο του γραφείου του.

Λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πριν, πατούσε απελπισμένος το κούφωμα του ανοικτού παραθύρου του γραφείου του και τώρα αισθάνεται για πρώτη φορά τόσο ελεύθερος και φαίνεται να απολαμβάνει τη θέα.

Φοβίες και ανεκπλήρωτοι πόθοι διατρέχουν τη σκέψη του Ιάκωβου Λέδερμαν κατά το χρόνο της πτώσης και τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις επιλογές της ζωής του. Σε ένα παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, το όνειρο προσπαθεί να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή, ακόμα και για ένα λεπτό. Δεν είναι ποτέ αργά για ανατροπές. Μικρές ή μεγάλες. Μπείτε στο υπερβατικό σύμπαν του Ιάκωβου Λέδερμαν και ακολουθείστε τον άφοβα στην πτώση του!

«Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» κάνει το άλμα του από τη σκηνή του δημ. κινηματογράφου Νέα Ελβετία (πρώην Λουίζα) το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου στις 20:00

Σκηνοθεσία: ΛΙΛΙΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παίζουν τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου:

Κώστας Μπαντίδας

Μιχάλης Κελαϊδίτης

Αλέξανδρος Θεοδόσης

Ηλέκτρα Χριστίδη

Μαρία Πλέσσα

Δάφνη Θειακογιάννη

Κωνσταντίνα Σούλου

Τίνα Καββαδία

Είσοδος Ελεύθερη