Θεατρική Παράσταση: «Ο Αυτόχειρας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεατρική Παράσταση: «Ο Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν

Η θεατρική ομάδα του του Δήμου Βριλησσίων, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, παρουσιάζει φέτος τη μαύρη κωμωδία του Νικολάι Έρντμαν «Ο αυτόχειρας», σε σκηνοθεσία Τόνιας Σταυροπούλου.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί, Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια, με ελεύθερη είσοδο.

Σε έναν κόσμο που τα πάντα προσφέρονται για αξιοποίηση και εκμετάλλευση, δυστυχώς δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η ύψιστη στιγμή απόγνωσης του ανθρώπου, η αυτοχειρία.

Αυτά ακριβώς σατιρίζει ο Νικολάι Έρντμαν με ένα έργο, που αν και γράφτηκε το 1928 στη Σοβιετική Ένωση, θα μπορούσε ασφαλώς να θεωρηθεί επίκαιρο και σήμερα.

Οι συντελεστές της ομάδας το ανεβάζουν με τη διάθεση να προσφέρουν γέλιο, να περιορίσουν την απαισιοδοξία και φυσικά να τονίσουν την αστεία πλευρά της ζωής, εξαφανίζοντας αντίστοιχα τη σκοτεινή της πλευρά, κάτω από το φως της σκηνής.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Νίκος Σιδεράκης, Ιωάννα Ατσαλή, Άννα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Σταθάτου, Βασίλης Κανέλλος, Πηνελόπη Πουλή, Γιώργος Ζήλλης, Ζάννα Καλλιπολίτη, Κατερίνα Χαραυγή, Ιωάννα Δασκαλοπούλου, Αφροδίτη Τσουκλείδου, Γιώργος Κλαδιάς, Αμαλία Μουστάκα, Λάμπρος Λευτάκης, Κατερίνα Τσιαμαντά,  Ηρώ Σπύρου, Μαρία Αννίνου, Θωμάς Τζώρτζης, Ειρήνη Ατσαλή

Συγγραφέας: Νικολάι Έρντμαν

Διασκευή-μετάφραση: Βαγγέλης Οικονόμου

Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου

Προσθήκη κειμένων: Αντώνης Παπαϊωάννου

Σκηνικά: Μαργαρίτα Πέτροβα

Μουσική επιμέλεια: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουλίου, ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη.