Θεατρική Παράσταση: «Ιφιγένεια.. εν γένει»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ιφιγένεια.. εν γένει»

με την  Νεανική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Βριλησσίων

σε σκηνοθεσία Τόνιας Σταυροπούλου και κείμενο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Με μια ξεκαρδιστική κωμωδία, με τίτλο «Ιφιγένεια… εν γένει», συνεχίζει  την επιτυχημένη πορεία της η Νεανική θεατρική ομάδα του Δήμου Βριλησσίων.

Η παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο 31 Μαΐου και Κυριακή 1 Ιουνίου ώρα 9 μ.μ στο Ανοιχτό Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»- Υψηλάντου και Μεταμόρφωσης - Άνω Βριλήσσια. Είσοδος Ελεύθερη.

Η σκηνοθεσία είναι της Τόνιας Σταυροπούλου που καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια με τη διδασκαλία και τις γνώσεις της την ομάδα.

Είναι μια παρωδία των Ευριπίδειων τραγωδιών « Ιφιγένεια εν Αυλίδι» και « Ιφιγένεια εν Ταύροις» που έγραψε η Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Το έργο που έγραψε η Λίλιαν Δημητρακοπούλου, αποτελεί παρωδία των Ευριπίδειων τραγωδιών «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» και «Ιφιγένεια εν Ταύροις»  Με καυστικό χιούμορ αναφέρεται μεν στη θυσία της Ιφιγένειας, αλλά και στις θυσίες του λαού μας και του καθένα μας μέσα στην κρίση που περνάμε.

Συντελεστές

Κείμενο: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου

Σκηνικά- χορογραφία: Μαργαρίτα Πέτροβα

Βοηθός Σκηνογράφου: Χρυσάνθη Νίκα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ειρήνη Ατσαλή, Ηλίας Σαγκριώτης, Μαργαρίτα Ανδριανού, Θοδωρής Σκληρός, Χριστίνα Μπαλωμένου,  Ανδρέας Φωτεινέας, Ράνια Παπαδοπούλου, Μπάμπης Πλασσαράς, Δώρα Μποτέλλη, Έλενα Κούρογλου και ο Αλέξανδρος Βελέτσος.