Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ή …“Game of Thrones”

Τελικά ο κ. Χαρδαλιάς δεν αλλάζει. Έβγαλε ένα ακριβό φυλλάδιο για να μας δηλώσει ότι… υποστηρίζει τον κ. Γώγο! Για να μας δηλώσει την παρουσία του ενώ όλον αυτό τον καιρό είναι απών από παντού. Εδώ και 2 μήνες, έχει εξαφανιστεί από τα δημοτικά συμβούλια, τα συμβούλια των νομικών προσώπων που είναι πρόεδρος.

Ο κος Χαρδαλιάς ήταν και θα είναι ένας "αυταρχικός", "αλαζονικός" και "υπερόπτης" δημοτικός "άρχοντας"». Οπαδός του «εγώ» και όχι του «εμείς». Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αλαζονείας και της υπεροψίας του ο τρόπος ανάδειξης του "Εκλεκτού" του κ. Γώγου. Η επιλογή του αυτή απελευθέρωσε δυνάμεις που ήταν καταπιεσμένες τουλάχιστον 12 χρόνια τώρα και τους έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να εκφραστούν…. (να διασπαστούν)

Γιατί όμως έβγαλε ένα τέτοιο φυλλάδιο;

Τι θέλει να μας πει και να μας δείξει;

Κατά τη γνώμη μου, η ανακοίνωση αυτή εξυπηρετεί δύο σκοπούς:

Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι εδώ και καιρό ακούγονταν διάφορα παράπονα από την παράταξη του κ. Γώγου ότι «ο κ. Χαρδαλιάς τους έχει παρατήσει». Τα παράπονα αυτά έγιναν εντονότερα μετά την ανακοίνωσή του ότι θα είναι αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη του κ. Σγουρού.

Όμως ο κ. Χαρδαλιάς στις 8 Δεκέμβρη 2013, προκειμένου να διασκεδάσει φήμες που άλλες τον ήθελαν στις Βρυξέλλες και άλλες αντιπεριφερειάρχη, είχε ξεκάθαρα και δημόσια δηλώσει στην ομιλία της αποχώρησής του από τα δημοτικά πράγματα: «εγκαταλείπω την πολιτική, ανοίγω τα φτερά μου επαγγελματικά και αναζητώ τη νέα μου Ιθάκη… ίσως και μακριά απ' την πατρίδα. Αυτή είναι η δική μου απόφαση και οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν αφορά δικές μουσκέψεις».

Τελικά για άλλη μια φορά ο κ. Χαρδαλιάς αθέτησε αυτά που ο ίδιος έλεγε. Έτσι, βγάζοντας αυτό το φυλλάδιο προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια από την βόμβα που έριξε μπας και τον ψηφίσουν οι ψηφοφόροι του τον Σγουρό. Μια ακόμη συνδιαλλαγή…

Ο δεύτερος σκοπός αφορά το ότι κ. Γώγος δεν τραβάει(!), ότι ο κ. Γώγος ΔΕΝ σηματοδοτεί την «Νέα Εποχή» για τον Βύρωνα, (όπως είναι και το όνομα της παράταξής του). Αυτό το είδαμε στις περιοδείες που κάναμε στις ξεχασμένες από την δημοτική αρχή και τον κ. Γώγο γειτονιές του Βύρωνα. Από την ρουσφετολογικής εξυπηρέτηση διαπλάτυνση πεζοδρομίου στην Ν. Ελβετίας 11, μπροστά από το κατάστημα ιδιοκτησίας υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του. 

       

Το parking στην Βουτζά δεν αναφέρεται στο φυλλάδιο που μοίρασε. 

Από την άρον-άρον πρόχειρη επικάλυψη με πίσσα των λακκουβών της Καισαρείας προκειμένου να κάνει περιοδεία ο υποψήφιος κ. Γώγος. 

       

Καισαρείας πριν την περιοδεία του κ. Γώγου                       Καισαρείας για την περιοδεία του κ. Γώγου

Το βλέπουμε στις δημοτικές υπηρεσίες που δεν έχουν χαρτί να εκτυπώσουν, το βλέπουμε στα σκοτάδια της παιδικής χαράς της Ανάληψης, το βλέπουμε στα χρήματα από το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης, που ουδέποτε διεκδίκησε αν δικαιούται ο δήμος μας, το βλέπουμε στα στάσιμα λόγω έλλειψης φυσικού αερίου απορριμματοφόρα...

Εντέλει, το βλέπουμε καθημερινά στη ζωή της πόλης.

Για να μην είμαι, όμως, άδικος, υπήρξαν και στιγμές που κινητοποιηθήκατε. Αυτές ήταν μετά από την πίεση της «Στάσης Βύρωνα», όπως τότε με την δημοσίευση εικόνων από την υπηρεσία καθαριότητας. 

       

χώρος καθαριότητας 2013                                        χώρος καθαριότητας 2014

Την λειτουργία του παιδικού σταθμού στον Καρέα (που τελικά την ανακοινώσατε παλαιοκομματικά 3 μήνες πριν τις εκλογές), τον καθαρισμό και την επαναφορά στους κατοίκους του χώρου του Πικ-Νικ…

Βέβαια, κ. Χαρδαλιά και κ. Γώγο, είχατε και άλλες μεγάλες «επιτυχίες», όπως την υποβάθμιση του κέντρου υγείας και το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ που με τις μεθοδεύσεις σας θυσιάστηκαν αναίμακτα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη φωτογραφία σας και τις δηλώσεις που τη συνόδευαν με τον τηλεμυαλοπώλη καταστροφέα της Δημόσιας και υπουργό της Ιδιωτικής Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη!

        

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Τα αποτελέσματα αυτών των "θερμών εκδηλώσεων" γνωστά

Φυλλάδια ακριβά, τεράστια εκλογικά γραφεία τόσο σε κατασκευή όσο και σε διακόσμηση, σε μια εποχή που συνδημότες μας δεν έχουν να πληρώσουν την ΔΕΗ σκανδαλίζουν και δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά.

Όπως λέει και ό ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς "κανείς δεν προέκυψε από παρθενογένεση" … οι Βυρωνιώτες έχουν και νου και γνώση.

Οι μέρες τις κρίσης πλησιάζουν.

*Ο Αλέξανδρος Θεοδόσης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα".