Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Τον Μάιο του 2014, η δημοτική παράταξη «Στάση Βύρωνα» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κατωπόδη και με βεβαιωμένη, (στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών), την έγκριση του εκλογικού σώματος, σε ποσοστό 60%, αναδείχτηκε με πανηγυρικό τρόπο ως η διοικούσα παράταξη του δήμου Βύρωνα.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» αναγνωρίζει πως:

  1. Ο Γρηγόρης Κατωπόδης αναδείχτηκε με τις επιλογές του δήμαρχος όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από πολιτικές ή κομματικές διαφοροποιήσεις, την εθνική προέλευση, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
  2. Η διαχείριση των κοινών γίνεται με βάση τις ανάγκες της πόλης και τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες με συνέπεια και χωρίς ακροβατισμούς προς όφελος των πολιτών.
  3. Η θητεία του ως δημάρχου χαρακτηρίζεται από την διαφάνεια, την ισότιμη συμμετοχή και την συναπόφαση.

Για τους παραπάνω, κυρίως, λόγους αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί ο μακροπρόθεσμος οραματικός σχεδιασμός για το μέλλον της πόλης, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» επαναβεβαιώνει την αταλάντευτη υποστήριξή της στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κατωπόδη και τον χρίζει επικεφαλής και υποψήφιό της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ταυτόχρονα, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά αλλά και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον του Βύρωνα που μας αξίζει, απευθύνουμε  κάλεσμα στους ενεργούς, δημοκρατικούς πολίτες να πλαισιώσουν τη «Στάση Βύρωνα» με τις ιδέες, τον δυναμισμό τους και την διάθεσή τους για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Βύρωνας

Μάιος του 2018