Σοφία Δασκαλάκη

Έμπορος, Δημοτικός Σύμβουλος (2014 - 2019)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα από απογόνους Μικρασιατών.
Ο Βύρωνας είναι η πόλη που ολοκλήρωσα τις μαθητικές μου σπουδές και συνεχίζω να μένω και να εργάζομαι μέχρι σήμερα.
Είμαι παντρεμένη με τον Άλκη Βεχλίδη και έχω δύο παιδιά, τελειόφοιτους πανεπιστημίου. Παράλληλα, διατηρώ κατάστημα παιδικών ενδυμάτων εδώ και 35 χρόνια.
Στα δύο (2) πρώτα χρόνια της θητείας ήμουν αντιπρόεδρος στο νομικό πρόσωπο των παιδικών σταθμών, υπηρετώντας τη διαφάνεια και τη κοινωνική πολιτική της δημοτικής αρχής.
Τα υπόλοιπα τρία (3) χρόνια, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, στήριξα κάθε προσπάθεια των εθελοντών στη περίθαλψη, φροντίδα και διατροφή των ζώων. Άλλωστε η φιλοζωία είναι ανθρωπισμός και πολιτισμός.
Η αγάπη για τον Βύρωνα, η ενεργή συμμετοχή και η παρουσία στα κοινά είναι αδιαμφισβήτητα και απαραίτητα χαρακτηριστικά, τα οποία μας ωθούν να συνεχίσουμε για δεύτερη θητεία το έργο της δημοτικής παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατωπόδη και να βάλω η ίδια υποψηφιότητα για δεύτερη φορά.

Για να γίνει ο Βύρωνας η ιδανική πόλη που θέλουμε να ζούμε.  

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα από απογόνους Μικρασιατών.
Ο Βύρωνας είναι η πόλη που ολοκλήρωσα τις μαθητικές μου σπουδές και συνεχίζω να μένω και να εργάζομαι μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Άλκη Βεχλίδη και έχω δύο παιδιά, τελειόφοιτους πανεπιστημίου.
Παράλληλα, διατηρώ κατάστημα παιδικών ενδυμάτων εδώ και 35 χρόνια. Στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας ήμουν αντιπρόεδρος στο νομικό πρόσωπο των παιδικών σταθμών, υπηρετώντας τη διαφάνεια και τη κοινωνικη πολιτική της δημοτικής αρχής.
Τα υπόλοιπα τρία χρονια, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζωων, στήριξα κάθε προσπάθεια των εθελοντών στη περίθαλψη, φροντίδα και διατροφή των ζώων. Άλλωστε η φιλοζωία είναι ανθρωπισμός και πολιτισμός.
Η αγάπη για τον Βύρωνα, η ενεργή συμμετοχή και η παρουσία στα κοινά είναι αδιαμφισβήτητα και απαραίτητα χαρακτηριστικά, τα οποία μας ωθούν να συνεχίσουμε για δεύτερη θητεία το έργο της δημοτικής παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατωπόδη και να βάλω η ίδια υποψηφιότητα για δεύτερη φορά. Για να γινει ο Βύρωνας η ιδανική πόλη που θέλουμε να ζούμε.