Προσοχή!!! Το σύστημα θέλει ΑΠΟΧΗ

Προσπαθήστε όχι μόνο να τους αγνοήσετε αλλά και να μεταπείσετε όσους τάχα νομίζουν ότι έτσι εναντιώνονται στο σύστημα, αλλά στην πραγματικότητα το στηρίζουν.

Η ψήφος είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και το μοναδικό δικαίωμα του πολίτη με το οποίο μπορεί να ματαιώσει τις μνημονιακές πολιτικές.

Μην μπαίνετε σε κανένα πειρασμό για αποχή-άκυρο-λευκό. Και οι τρεις επιλογές δείχνουν πλήρη ανευθυνότητα και λειτουργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου αλλά και σε βάρος των ιδίων των διαμαρτυρομένων και απογοητευμένων πολιτών.

Η άποψη ότι όλα τα κόμματα είναι ίδια, άρα δεν ψηφίζω κανένα, είναι άποψη που εντέχνως διοχετεύεται από τα παπαγαλάκια της εξουσίας για να κτυπήσουν κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις υποστηριζόμενες από αυτόν δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις. 

Αυτοί και αυτές που υιοθετούν τις απόψεις αυτές είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και φωνάζουν όταν αυτοί που οι ίδιοι ψήφισαν παίρνουν την… χατζάρα και πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις. 

«Μαυρίζω» λοιπόν δεν σημαίνει αποχή-λευκό-άκυρο. Σημαίνει ενισχύω αντιμνημονιακές και κοινωνικά δίκαιες πολιτικές -και μάλιστα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- κι έτσι μειώνω το ποσοστό των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ).

Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε!!!

Για να τελειώνουμε με τους συγκεκριμένους υποτακτικούς της ΜΕΡΚΕΛ. 

Στη δική σου αποχή βασίζουν τις ελάχιστες ελπίδες τους να μην φανεί η ολοκληρωτική συντριβή τους και να συνεχίσουν να κυβερνούν μέχρι να τα ξεπουλήσουν όλα στους ξένους τοκογλύφους και να μας εξαθλιώσουν πλήρως. Η ακινησία λοιπόν δεν μας βγάζει από το αδιέξοδο. Είναι πιο απαραίτητο από ΠΟΤΕ, είναι ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για να δεχτούν όσοι μας εξαθλιώνουν ένα καθοριστικό πλήγμα. Αν αυτή η συγκυβέρνηση δεν φάει τώρα ένα στραπάτσο, τότε θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι για ό,τι συνεχιστεί από την επομένη των εκλογών. 

Πρέπει να πάμε μαζικά και αποφασισμένοι να πούμε ένα ΗΧΗΡΟ «ΟΧΙ» στις πολιτικές, που εξαθλιώνουν τον λαό μας και ένα εξίσου ισχυρό «ΝΑΙ» σε όσους αντιστέκονται και προσφέρουν την ελπίδα για να αντιστρέψουν την κατάσταση. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στο εξωτερικό, από αυτή τη βασανισμένη χώρα που έχει γίνει «πειραματόζωο» της Ευρώπης, ότι «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.

ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΧΗ, ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ.