Πως αξιοποιεί ο κ. Γώγος τις υπηρεσίες του δήμου για την προεκλογική του καμπάνια !!

Μετά από την αποκάλυψη και την ακύρωση της ρουσφετολογικής διαπλάτυνσης του πεζοδρομίου στην Ν. Ελβετίας 11 η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» αποκαλύπτει αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε. Ότι η παράταξη του κ. Γώγου «Νέα Εποχή» χρησιμοποιεί τις υποδομές και τον εξοπλισμό του Δήμου Βύρωνα για ίδιον όφελος.

Συγκεκριμένα κατά την περιοδεία του υποψήφιου δήμαρχου Άκη Κατωπόδη στις 24/04 στο Δημαρχείο, ανακαλύψαμε ότι στο Γραφείο Δημάρχου ήταν άτομα που δεν ανήκουν στο προσωπικό του Δήμου,  χρησιμοποιούσαν τα τηλέφωνα και τις εγκαταστάσεις του δήμου, προκειμένου να συγκεντρώσουν και να καταρτίσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κου Γώγου, (πιστοποιητικά δημοτολογίου, υπεύθυνες δηλώσεις, παράβολα των 50€). Μάλιστα – κι αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό - απέξω περίμενε άτομο από την Εφορία για να τα παραλάβει, προκειμένου οι υποψήφιοι της παράταξης του κου Γώγου να μην ταλαιπωρηθούν.

Στην έντονη διαμαρτυρία του κ. Κατωπόδη απάντησε με αυταρχικό τόνο η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αλιφραγκή, όπως περιγράφεται στον αποκαλυπτικό διάλογο που ακολουθεί:

Άκης Κατωπόδης: (Με αρκετή δόση χιούμορ απευθύνεται στην κ. Αληφραγκή) Σας πιάσαμε στα πράσα. Εδώ είναι εκλογικό κέντρο… Τι γίνεται κα Πόπη μου εδώ;

Κα Αλιφραγκή: Εδώ είναι γραφείο δικό μας (!?) που εδώ πέρα έχουμε συνεργάτες που κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν (!?).

Άκης Κατωπόδης: Τι κάνουν δηλαδή?

Κα Αλιφραγκή: Αυτό που πρέπει να κάνουν εσείς τι ακριβώς κάνετε; Μας κάνετε έλεγχο;

Άκης Κατωπόδης: Ναι σας κάνουμε έλεγχο!!!

Κα Αλιφραγκή: Ως τι;

Άκης Κατωπόδης: Είμαι δημοτικός σύμβουλος, είμαι επικεφαλής παράταξης…, πείτε μου τι κάνουν εδώ;

Κα Αλιφραγκή: Αυτό που πρέπει να κάνουν!!!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη  τακτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής Χαρδαλιά και του κλώνου του, κ. Γώγου.

Ο Δήμος Βύρωνα δεν είναι τσιφλίκι κανενός. ανήκει στους δημότες.