Πιο "κίτρινος"... ξεραίνεσαι!

Ποιοι είναι κρυμμένοι τελικά πίσω από τη "συλλογικότητα" "Πολίτες του Βύρωνα";

Γιατί δεν είναι γνωστή καμία δημόσια συνέλευση όπως συμβαίνει σε άλλες συλλογικότητες της πόλης μας;

Οι κρίνοντες δεν πρέπει να κρίνονται;

Αυτό που γνωρίζουμε γι αυτούς είναι οι "φαραωνικές" αφίσες για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες (δραστηριότητα με κέρδος σε πολιτικό πελατολόγιο) και φυσικά εξ αριστερών δήθεν αντιπολιτευτικές κορώνες ενάντια στη Διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο.

Περίμενα λοιπόν τις "αναταράξεις" που προφήτευε το απίστευτο άρθρο στο blog τους στις Δημαιρεσίες της Κυριακής 5/3.

Όλα στην συνεδρίαση κύλησαν ομαλά και δημοκρατικά, καμιά ανατάραξη!

Οι εικασίες που αφορούν το πρόσωπό μου είναι εντελώς άστοχες, αβάσιμες και προσβλητικές!

Ασχολούμαι με τα κοινά στο Βύρωνα από τα 20 μου χρόνια.

Ουδέποτε μέχρι σήμερα έλαβα αντιμισθία και πάντα την αποζημίωση σαν Δημοτική Σύμβουλος την παρέδιδα εξ ολοκλήρου στην παράταξη !

Ουδέποτε θεώρησα αναβάθμιση τη θέση αντιδημάρχου με αντιμισθία ούτε και την επεδίωξα.

Κανείς δε μου έδειξε την πόρτα εξόδου και εννοείται ότι η τέλεση των πολιτικών γάμων γίνεται εκ του νόμου μόνο από τον Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο.

Στο Δίκτυο του Φεστιβάλ Βράχων είμαι αντιπρόεδρος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον Ιούλιο ο Δήμος μας θα αναλάβει την προεδρία σύμφωνα με το καταστατικό του Δικτύου. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αντιμισθία για καμιά θέση στο Δ.Σ στο οποίο συμμετέχουμε μαζί με τους εκπροσώπους του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και δεν προβλέπεται.

Αναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης οτι μου αναλογεί σε τυχόν αστοχίες και λάθη της Διοίκησης όπως και μερίδιο από τα πάμπολλα θετικά αποτελέσματα που παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες έχουν επιτευχθεί στην πόλη μας!

Η ιστορία της οικογένειας μου και η προσωπική μου διαδρομή χαρακτηρίζονται από ήθος, ανιδιοτέλεια, ειλικρίνεια και αφοσίωση σε υψηλούς και ευγενικούς στόχους για τον τόπο μας!

Ελένη Βασιλοπούλου

 Δημοτική Σύμβουλος "Στάση Βύρωνα"