Ο Α. Γεωργιάδης εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία του κ. Χ. Γώγου ..!

Ο Α. Γεωργιάδης εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία του κ. Χ. Γώγου ως υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Βύρωνα..!
Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου ο υπουργός υγείας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Βύρωνα φυσικά με απόλυτη μυστικότητα. Όμως κάποιοι ήταν ειδοποιημένοι. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Χ. Γώγος και υποψήφιος Δήμαρχος ήταν παρών και μάλιστα όλο χαρά ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook την αντίστοιχη ανάρτηση του κ. Α. Γεωργιάδη στο twitter.
Σε σχόλιο δημότη σχετικά με την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη, όταν συνάδελφοι του γιατροί καλούσαν σε συγκέντρωση έξω από το ΙΚΑ Παγκρατίου διαμαρτυρόμενοι για την διάλυση του ΕΟΠΥΥ και των δομών υγείας με πρωτοστάτη τον Υπουργό, ο κ. Γώγος δήλωσε άγνοια για την κινητοποίηση και με νέο post επιτέθηκε στους συναδέλφους του που απεργούν επειδή χάνουν τη δουλειά τους λέγοντας «Το λάθος σε μας τους γιατρούς είναι η πολυδιάσπαση που οφείλεται στα χαμηλά συμφέροντα των συνδικαλιστοπατέρων μας».
Αλήθεια κ. Γώγο το ότι δε ξέρατε την κινητοποίηση της Τετάρτης μπορεί να σας το δικαιολογήσουμε αλλά το ότι προτιμήσατε να φωτογραφηθείτε με τον κ. Γεωργιάδη ενώ δεν λέτε κουβέντα για τα αιτήματα των συναδέλφων σας - αντιθέτως τους εγκαλείται για εργατοπατερισμό - δηλώνει πρόθεση και σας εντάσσει στους υποστηριχτές της πολιτικής του κ. Γεωργιάδη. Και φυσικά δεν σας βγάζει λάδι η δήλωση σας ότι επιθυμείτε να συνεχιστεί η λειτουργία του 1ο Κ.Υ Αστικού Τύπου στον Βύρωνα.
Αλήθεια δεν έχετε καταλάβει κ. Γώγο ότι φωτογραφίες με τον Υπουργό Υγείας αποτελεί δυσφήμιση;
Οι Βυρωνιώτες γνωρίζουν ότι η πολιτική που ακολούθησε η παράταξη σας τα τελευταία 3 σκληρά χρόνια του μνημονίου, οι αποφάσεις που πήρε, ο τρόπος που πολιτεύτηκε, οδήγησαν τον δήμο σε μαρασμό, σε οικονομική ανικανότητα να καλύψει τα στοιχειώδη.
Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο μέντοράς σας στα ανώτερα όργανα της ΚΕΔΕ οδήγησαν την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως άλλη Ιφιγένεια στο βωμό της δήθεν δημοσιονομικής εξυγίανσης και στην πιστή τήρηση των συμφωνηθέντων με την τρόικα. Από ότι βλέπουμε ακολουθείτε την ίδια τακτική. Μια τακτική που δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει στον Δήμο πέρα από το νέο όνομα της παράταξή σας.
Δεν θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε ότι αποτελείτε το παλιό. Οι καταστάσεις σας έχουν ξεπεράσει και απαιτούν δημοτικές αρχές που θα διεκδικούν και δεν θα παρακαλούν, που θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στους αγώνες του λαού για καλύτερες μέρες και δεν θα είναι πιστές στις μνημονιακές πολιτικές που αφορούν και την καταπάτηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων και της διάλυσης του όποιου κοινωνικού κράτους έχει απομείνει.
Υ.Γ . Μας προκαλεί εντύπωση το ολιγάριθμο παρεάκι Γώγου-Γεωργιάδη στην κοπή της πίτας στο κέντρο Υγείας. Δεν τολμάτε ούτε μια πίτα να κόψετε δημόσια!