Νικολέττα Ράλλη

Motion Graphics Designer & Video Editor

Είχα την τύχη να μεγαλώσω στον Βύρωνα με γονείς εκπαιδευτικούς, που εργάσθηκαν κυρίως σε σχολεία του Βύρωνα και της Καισαριανής και γαλούχησαν γενιές νέων της πόλης μας.
 
Διαμόρφωσα πολιτική άποψη μέσα από το δημοκρατικό οικογενειακό μου περιβάλλον, αλλά και το ευρύτερο, μέσω της γνωριμίας με ανθρώπους προοδευτικούς με έντονη πολιτική δράση.
 
Η μαθητική μου πορεία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε σε σχολεία του Βύρωνα, ενώ συνέχισα την εκπαίδευσή μου στον όμιλο Akto, σπουδάζοντας 3D animation και motion graphic designing. Συνέχισα με πτυχίο Bachelor στο ίδιο αντικείμενο από το Middlesex University του Λονδίνου.
 
Εργάζομαι εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια  στα ΜΜΕ στο τμήμα γραφικών και μοντάζ, παραμένοντας ενήμερη για την επικαιρότητα.
 
Επιπλέον, είμαι μητέρα δύο μικρών παιδιών και σκοπεύω τα παιδιά μου να συνεχίσουν να αγαπούν τον τόπο τους, όπως αντίστοιχα έμαθα κι εγώ από τους γονείς μας.
 
Έχοντας ως στόχο ένα δήμο με δικαιοσύνη, διαφάνεια, συλλογικότητα στη δράση και κοινωνική αλληλεγγύη, εμπιστεύομαι απόλυτα το συνδυασμό του κου Κατωπόδη για να μοιραστούμε και να υλοποιήσουμε το όραμα αυτό.
 

Άλλωστε, το χρωστάμε στη γενιά μας και στα παιδιά μας!