Μια πρόταση για τον επόμενο δήμαρχο Βύρωνα

Αναδημοσίευση από ΖΩ2

Ψηφίζω Στάση Βύρωνα και Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατωπόδη. Γιατί ξεχωρίζει από τους άλλους, «έχει τη σφραγίδα του ξεχωριστού».

Εμπνέει σεβασμό, ήθος, τιμιότητα και δεν πιστεύει ότι χρειάζονται δόγματα και θεωρίες για να σκουπίσεις τους δρόμους.

Ανοιχτός σε νέες ιδέες και στην κριτική.

Με απόψεις, θέσεις, εμπειρία και ο μόνος που εγγυάται και διασφαλίζει το μετασχηματισμό του Βύρωνα σε σύγχρονη πόλη.

Και θα σας πω, γιατί δεν ψηφίζω τους άλλους συνυποψήφιους. Για να μην παρεξηγηθώ όμως, βάλτε εσείς τα ονόματα απέναντι στην εικόνα που σας δίνω:
  • 1ος Επειδή η θεία πρόνοια δεν κυβερνά τα πράγματα σύμφωνα με τις δικές του ιδέες και επιθυμίες γίνεται υποχόνδριος. Τρελαίνεται όταν απειλούνται τα ιερά και τα όσια της εθνικοφροσύνης. Α! Οι ανώτερες τάξεις! Οι άριστοι! Δεν υπάρχουν. Ανώτερο σε κάνει μόνο η καρδιά

  • 2ος Ως τώρα έχει πάθει πολλά, γιατί έχει αγαθό χαρακτήρα. Όπως λέει και η κόρη μου, "είσαι πολύ αγαθός". Έτοιμος όμως ,να εκχωρήσει με μεγάλη του χαρά και την τελευταία γραμμή άμυνας για να ικανοποιήσει τα τρελά του όνειρα.

  • 3ος Υπάρχουν άνθρωποι και γεγονότα που η μόνη αποστολή τους είναι να χρησιμεύουν ως ενδιάμεσα, τους περνάει κανείς όπως τα γεφύρια και πάει παρακάτω.

  • 4ος Όλοι συμφωνούν σήμερα για τη βλακώδη ειδωλολατρία της αυθεντίας. Ανόητες συγκρίσεις και παραλληλισμοί σε θέματα δογματισμού τους κάνουν πλασιέδες των δημαγωγών. Ξεχνούν ότι οι συμμαχίες είναι εξάρτημα της πολιτικής.

  • 5ος Έχει την γκρίνια στο αίμα του. Βλέπει στις κριτικές, αντιδράσεις, αναταραχές το αποτέλεσμα της ΄΄θεϊκής εκδίκησης΄΄ και επαναστατικών μετασχηματισμών.

  • 6ος Όπως διάβασα κάπου "ποιον διάβολο πάνε να ξεγελάσουν" . Ή όπως έλεγε ο παππούς μου, βάλαμε το λύκο στο μαντρί και θα υποστούμε τις συνέπειες.

  • Οι θέσεις και οι απόψεις, όπου υπάρχουν, μοιάζουν με τις τίμιες γυναίκες. Φοβούνται να αποκαλυφθούν και έχουν πάντα τα μάτια χαμηλωμένα. Δεν σε κοιτάζουν κατάματα.

Για τους λοιπούς εξαγριωμένους με την εξουσία. Στην Ελλάδα όλοι, άλλωστε, είμαστε εξαγριωμένοι με την εξουσία. Αιτία, η αντίδραση και το μίσος για την αδικία. Δεν μπερδεύουμε όμως τα δίκαια παράπονά μας, με βλακώδεις μορφές αντίδρασης και σπάζοντας τζάμια.

Πρόταση στον επόμενο δήμαρχο: Θα έπρεπε στο Βύρωνα να δημιουργήσετε μία υπηρεσία -διεύθυνση αισθητικής. Γιατί η εικόνα της πόλης, όχι μόνο προεκλογικά, δεν μας τιμάει.

Τέλος, συντάσσομαι με όλους εκείνους που δεν θέλουν να γυρίσει ο Βύρωνας πίσω στην εποχή των… παγετώνων.
 
Καλή ψήφο.
Βυρωνιώτης, που παρακολουθεί τις Δημοτικές εκλογές από τη μεταπολίτευση.