Μανώλης Θεοδώρου

Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Συνταξιούχος (τ. υπάλληλος Ε.Α.Β)

Γεννήθηκα στον Πειραιά, όπου και παρέμεινα μέχρι το 1982. Έκτοτε, είμαι εγκατεστημένος μόνιμα, στη πόλη μας. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δύο παιδιά.

Τα τελευταία 30 χρόνια του εργασιακού μου βίου, εργάστηκα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στο Σχηματάρι, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα, το 2009.

Συμμετείχα ενεργά, στους αγώνες των εργαζομένων για τον εκδημοκρατισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, μαχόμενος για ένα συνδικαλιστικό κίνημα αυτόνομο, από κυβέρνηση, κόμματα και εργοδοσία.

Εκλεγμένος επί σειρά ετών, τόσο στο Δ.Σ. του εργοστασιακού Σωματείου της εταιρίας που εργάστηκα, όσο και σαν αντιπρόσωπος (εκπρόσωπος) του Σωματείου μου, στο εργατικό κέντρο Θήβας, συνέχισα ανελλιπώς να μάχομαι γι αυτά τα ιδανικά, που δυστυχώς σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν.

Από την συνταξιοδότησή μου και μετά, αφιερώνω αποκλειστικά την κοινωνική μου προσφορά στη συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας, μέσα από τις γραμμές της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ».

Μιας προσπάθειας, που τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι φανερό ότι έχει αποδώσει καρπούς, χάρη στο ήθος, τη συνέπεια και τη φιλοτιμία, τόσο του Δημάρχου Άκη Κατωπόδη, όσο και όλης της ομάδας των έμπειρων συνεργατών του.

Πιστεύω ότι με την εμπειρία τις γνώσεις και τη θέληση που διαθέτω, θα μπορέσω να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά, από θέση πλέον ευθύνης, στη δύσκολη συνέχεια αυτής της προσπάθειας.

 

 

Με όραμα

Έναν Δήμο, πρότυπο ανταπόδοσης κοινωνικών υπηρεσιών στους δημότες του.

Μια γειτονιά, ανθρώπινης ζεστασιάς και αλληλεγγύης