Κοπή της βασιλόπιτας με κάλεσμα νίκης!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου "Το Μυστικό" πραγματοποιήθηκε, στις 4/2, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα".

Ο πανηγυρικός τόνος της γιορτής δόθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε πως «στα εννέα χρόνια που η παράταξή μας ηγείται του Βύρωνα, έχουμε υλοποιήσει έργο για το οποίο δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι. Καταβάλλαμε τιτάνιες προσπάθειες για να ανατάξουμε τα οικονομικά της πόλης και τώρα πια ξεδιπλώνουμε το όραμά μας για το αύριο του Βύρωνα και του Καρέα», ενώ ευχαρίστησε για τη στήριξη τους παριστάμενους, απευθύνοντας κάλεσμα νίκης για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου (η οποία ήταν από τους τυχερούς της βραδιάς καθώς πέτυχε το φλουρί), Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιάννης Μπαλάφας, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος,  οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Στάσης Βύρωνα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ελένη Βασιλοπούλου, Χρίστος Καραμάνος, Σπύρος Αγγέλης και ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ, Βασίλης Πάγκαλος.

Στην κοπή της πίτας της Στάσης Βύρωνα παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι από: το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος, το Σύνδεσμο Μπάιρον, οι εθελοντές Δασοπροστασίας Βύρωνα, η εθελοντική ομάδα για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Βύρωνα, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων, οι σύλλογοι Κρητών και Ηπειρωτών και το αθλητικό σωματείο Ένωση Βύρωνα.