Καισαρείας: Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λακκούβες και τα μπαλώματα

Μια ακόμη γειτονιά ξεχασμένη από τη δημοτική αρχή, μια γειτονιά που για τα προβλήματά της έχουμε κατ’ επανάληψη παρέμβει στο δημοτικό συμβούλιο. Η γειτονιά της Νέας Ελβετίας φιλοξενεί επίσης τα γραφεία της «Στάσης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης 143), το Κοινωνικό Ωδείο (Κολοκοτρώνη 114), ανεξάρτητο φορέα παροχής μουσικής παιδείας σε άπορα παιδιά, και, μέχρι πρόσφατα, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα.

  • Μεγάλο θέμα, η καταστροφή του οδοστρώματος στην οδό Καισαρείας, ενός δρόμου που εξυπηρετεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την κάθοδο προς το κέντρο, με διέλευση χιλιάδων αυτοκινήτων, δίτροχων και φυσικά πεζών όλη μέρα. Οι κακοτεχνίες και οι λακκούβες είναι πλέον άκρως επικίνδυνες και προκαλούνται συνεχώς ατυχήματα. Η δημοτική αρχή Χαρδαλιά - Γώγου ενώ είχε υποσχεθεί σε δημοτικό συμβούλιο - μετά από σχετική παρέμβαση της "Στάσης Βύρωνα"- ότι τον Μάρτιο του 2014 θα προχωρήσει σε διαδικασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, τελικά προσπάθησε να εξωραΐσει την άσχημη κατάσταση με μπαλώματα.    
  • Το περίφημο «πάρκινγκ της οδού Βουτζά» χάσκει στο ιστορικό κέντρο της πόλης να κοροϊδεύει το "success story" της Δημοτικής Αρχής και των διαδόχων του δημαρχιακού θώκου. Αλήθεια, τι μπορούν να μας πουν γι αυτή την αδράνεια; 
  • Στη συμβολή Βουτζά και Χρυσοστόμου Σμύρνης, εκεί όπου η αποχέτευση συναντάει τα όμβρια (!) παραμένει μυστήριο πώς συνυπάρχουν κάτοικοι, καταστήματα, τράπεζες, από την απίστευτη δυσοσμία.
  • Στο ίδιο σημείο οι πινακίδες του Κ.Ο.Κ καλύπτονται από άλλες ταμπέλες με πιθανότητα πρόκλησης ατυχημάτων.

Η «Στάση Βύρωνα» θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους κατοίκους για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σας καλούμε να υποστηρίξετε ενεργά τις δυνάμεις εκείνες που υπήρξαν πάντοτε πρωτοπόρες στους καθημερινούς αγώνες για τα τοπικά θέματα, αλλά και τα γενικότερα οξυμένα προβλήματα της χώρας μας και να τις ενισχύσετε επειδή έχουν ουσιαστικές προτάσεις για τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

Παρακάτω στην ενότητα "Έκθεση Εικόνων", στο τέλος του άρθρου μερικές φωτογραφίες από την Καισαρείας και το περίφημο «πάρκινγκ της οδού Βουτζά».