Η «Στάση Βύρωνα» πάει θέατρο - Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο» την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 19:30 στον δημ. κινηματογράφο Νέα Ελβετία (πρώην Λουίζα).

Η θεατρική παράσταση είναι μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία – διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Live Μουσική: Άκης Φιλιός

Σκηνικά - Κοστούμια: Ελλη Λιδωρικιώτη

Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Φωτογραφία αφίσας:  Χρήστος Χατζηχρήστου

Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος - Άκης Φιλιός

Φωτογραφία αφίσας:  Χρήστος Χατζηχρήστου

Ερμηνεύουν: οι  Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Η είσοδος θα είναι με προσκλήσεις τις οποίες μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα γραφεία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Στάση Βύρωνα» Χρυσοστόμου Σμύρνης 143 - 151 καθημερινά από τις 10:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00 , 

Τηλ: 210 7613239 ή στο 6936092197 - Αλέξανδρος Θεοδόσης