Γεώργιος Ανδριτσόπουλος

Μαθηματικός

 

Γεννήθηκα στην Αρκίτσα Φθιώτιδας. Τελειώνοντας το Δημοτικό, ήρθα στην Αθήνα και έγινα κάτοικος Βύρωνα.

Μαθητής  στο 7ο Γυμνάσιο Παγκρατίου, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Μαθηματικού τμήματος.

Πρώτα επαγγελματικά βήματα στα φροντιστήρια  ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ στην περιοχή του Βύρωνα. Με το διορισμό μου στο Δημόσιο Σχολείο υπηρέτησα στη Φλώρινα, Αταλάντη, επιστροφή στην  Αθήνα στο 2ο Λύκειο Βύρωνα  για να καταλήξω στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα όπου εργάστηκα ως καθηγητής 25 χρόνια, από τα οποία τα 15 τελευταία χρόνια ως υποδιευθυντής.

Ολοκληρώνοντας τη Δημόσια υπηρεσία μου πριν 2 περίπου χρόνια, αποχώρησα γεμάτος ικανοποίηση, για την εκτίμηση που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια από συναδέλφους,γονείς και μαθητές-μαθήτριες. 

Η σκέψη και η πίστη ότι αυτή η εκτίμηση εξακολουθεί να υπάρχει, με ώθησε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου, συναδέλφου και φίλου Άκη Κατωπόδη, ώστε να συνδράμω και εγώ στη προσπάθεια του να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του στο  Δήμο  Βύρωνα, για μια πόλη γεμάτη Ανθρωπιά και Αξιοπρέπεια.

 

κ: 6977853387

e: geoandritso@gmail.com

f: Georgios Andritsopoulos

Το όραμά μου είναι μέσα από το πρόγραμμα της ΣΤΑΣΗΣ  ΒΥΡΩΝΑ:

Να πραγματοποιήσουμε ΣΤΑΣΗ  στη συνεργασία, στη συνέπεια, στη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος, στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Να εκδηλώσουμε  συμπαρά-ΣΤΑΣΗ σε όσους την έχουν ανάγκη. 

Αλλά  και:

Να προβάλλουμε αντί-ΣΤΑΣΗ στην αδιαφορία, στη διαστρέβλωση, στην υπονόμευση.

Να κρατήσουμε από-ΣΤΑΣΗ από την αντίδραση, τη μισαλλοδοξία, τη μικροπρέπεια και οτιδήποτε μας υποβιβάζει ως ανθρώπους.