Για την επίσκεψη του κ. Π. Κουρουπλή

Αντί να του παρουσιάσει την πραγματικότητα του μνημονίου, που επιβάλει συρρίκνωση και κλείσιμο των κοινωνικών δομών με την υποχρηματοδότηση και την μείωση του προσωπικού, αξιοποίησε την κοινωνική ευαισθησία του βουλευτή, για να του εμφανίσει μία εξωραϊσμένη κατάσταση, ώστε να προάγει τον προστατευόμενο του κ. Γώγο που προαλείφεται για δήμαρχος και κυρίως για να πλήξει πολιτικά την Δημοτική Πρωτοβουλία \\\\\\\"ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ\\\\\\\" που αποκαλύπτει με στοιχεία τα κενά και τις αδυναμίες της πολιτικής του.

Για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Ειδοποιημένοι για την επίσκεψη, φρόντισαν  να είναι όλοι στη θέση τους, για να τραβήξουν τις φωτογραφίες και να τις  στείλουν στα φιλικά τους μέσα χρησιμοποιώντας τους παρατρεχάμενους τους.

Παίρνοντας μαθήματα από τους ομογάλακτους τους που έχουν στήσει την μονταζιέρα της Ν.Δ. δεν διστάζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Η επικοινωνιακή απατεωνιά και το ψέμα όμως έχουν κοντά ποδάρια.

Τα προβλήματα των ΚΑΠΗ, της βοήθειας στο σπίτι, του κέντρου υγείας και του ΕΟΠΠΥΥ που κλείνει, των παιδικών σταθμών, δεν λύνονται με επικοινωνιακά τρικ και με φωτογραφίες.

Ευτυχώς που στην πόλη μας τα τεράστια κενά στην κοινωνική πολιτική του Δήμου  προσπαθούν και τα αντιμετωπίζουν οι δομές αλληλεγγύης των πολιτών του Βύρωνα με τον εθελοντισμό τους.

Όσο για τον δήμαρχο και τον κ. Γώγο, την απάντηση τους θα την πάρουν στις εκλογές.

Γιατί οι Βυρωνιώτες τους κατάλαβαν πλέον. Και θα τους στείλουν στα αζήτητα.