Δίκτυο Νέων "Σ. Β.": Ανακοίνωση-κάλεσμα στην εκδήλωση της "Στάσης" για την παιδεία.

«ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ»

Έχουν περάσει 4 χρόνια μνημονίου και η κυβέρνηση Σαμαρά, συνεχίζει την καταστροφή της υγείας, της κοινωνίας και της παιδείας. Έχουν ισοπεδώσει τους μισθούς των γονιών μας και ο φασισμός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι στα σχολεία μας. Η κυβέρνηση επιλέγει να επιτεθεί στη νεολαία. Διαλύει τα σχολεία μας, καθώς μας αφήνει χωρίς καθηγητές, χωρίς βιβλία και θέρμανση. Δημιουργούν ένα εκπαιδευτικό σύστημα για όσους έχουν χρήματα αδιαφορώντας για τις ζωές μας και τα όνειρα μας.

Εμείς επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα. Δεν φοβόμαστε τους φασίστες, δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, ούτε την αστυνομία που καταστέλλει κάθε μαθητική πορεία, αλλά τρομοκρατεί και όσους συμμετείχαν στις καταλήψεις για ένα  καλύτερο σχολείο.

Εμείς ονειρευόμαστε ένα σχολείο αλληλεγγύης που θα μας επιτρέπει να δημιουργούμε μέσα από πολύμορφες πολιτιστικές δραστηριότητες, με τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι του, χωρίς ρατσισμό και φασισμό, για τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών.

Το Δίκτυο Νέων της «ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» καλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της δημοτικής μας παράταξης, την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!