Ανίκανος ή ψεύτης ο υπουργός Υγείας;

Θέλοντας μάλιστα να πείσει το τηλεοπτικό κοινό πως δεν θα χρειαστεί να υπογράψει την σχετική απόφαση για αύξηση του εισιτηρίου παρέθετε και τα μέχρι τότε οικονομικά αποτελέσματα στον τομέα των νοσοκομείων υποστηρίζοντας πως το κλείσιμο του 2013 θα έχουν σχεδόν επιτευχθεί οι στόχοι του προγράμματος με μια μικρή απόκλιση περίπου 100 εκατ. ευρώ.

«Μπορούμε να αποφύγουμε το μέτρο αν κάνουμε τη δουλειά μας» έλεγε χαρακτηριστικά τέσσερις μήνες πριν εφαρμόσει τελικά το μέτρο των 25 ευρώ. Το συμπέρασμα είναι πως ή ο υπουργός έλεγε ψέματα τότε ή απλά δεν «έκανε τη δουλειά του». Ότι από τα δύο και να ισχύει πάντως, το βέβαιο είναι πως το «ψέμα» ή την «ανικανότητα» του υπουργού θα την πληρώσουν τελικά οι πολίτες. (www.avgi.gr)

Βλέποντας το παρακάτω video θυμηθήκαμε την φωτογραφία του κ. Χαρδαλιά αγκαλιά με τον κ. Γεωργιάδη και προβληματιστήκαμε. 

Με αυτόν τον απίθανο τύπο ο κ. Χαρδαλιάς συνομιλεί, φωτογραφίζεται, (μάλιστα μας παροτρύνει να μην ακούμε «κάποιες» Κασσάνδρες) και θέλει να πιστέψουμε ότι  τον διαβεβαίωσε ο κ. Γεωργιάδης ό,τι δεν θα κάνει απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ και δεν θα κλείσει μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας.

Εμείς πλέον δεν τους πιστεύουμε.

Εσείς κ. Γώγο τους πιστεύετε;

Απαντήστε στους συναδέλφους σας γιατρούς και στους Βυρωνιώτες.