Ανακοινώθηκαν οι παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ μπορούν να δουν ποιες δομές μπορούν να επιλέξουν ώστε να στείλουν τα παιδιά τους το επόμενο σχολικό έτος εφόσον επιλεχθούν. Οι ενδιαφερόμενοι/ες που θα κάνουν την αίτηση τους μπορούν να επιλέξουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους αναγράφοντας στην αίτηση τους, τις προτιμήσεις τους.

Συγκεκριμένα στο Δήμο Βύρωνα στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εξής δομές:

1ος παιδικός σταθμός (Σωσιγένους)

4ος παιδικός σταθμός (Ταύρου)

5ος παιδικός σταθμός (Σωσιγένους)

6ος παιδικός σταθμός (Σεβαστείας)

7ος παιδικός σταθμός (Λ.Καρέα & Δάφνης)

8ος παιδικός σταθμός (Αναλήψεως)

9ος παιδικός σταθμός (Β. Ηπείρου)

10ος παιδικός σταθμός (Χείλωνος)

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα με τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας καθώς και τις θέσεις που είναι προς ένταξη στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής"

Να σημειωθεί ότι ο πίνακας με την λίστα των παιδικούς και βρεφονηπιακών σταθμών είναι προσωρινός. Επίσης να επισημάνουμε ότι στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ δεν έχουν συμπεριληφθεί προσωρινά 2 παιδικοί σταθμοί, ο νέος στην Γρανικού, και ανακατασκευασμένος στην Παυλου Μελά στον Καρέα.  

Τέλος στις 25/7 ημέρα Παρασκευή θα αναρτηθεί η αίτηση για τις μητέρες και γενικά τους γονείς που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ με όλες τις λεπτομέρειες για τις αιτήσεις.