Βασίλειος Καπόγιαννης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Γεννημένος το 1987 στην Αθήνα, έζησα έως τα δεκαοχτώ μου χρόνια στη Μεταμόρφωση Βύρωνα.
Σπούδασα στο τμήμα μηχανολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας.
Τελειώνοντας τις σπουδές μου έζησα στον Γέρακα Αττικής μαζί με την οικογένεια μου έως και το 2017. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω επιστρέψει και διαμένω στη γειτονιά την οποία μεγάλωσα και αγαπώ.
Από την ολοκλήρωση των σπουδών μου και μετά την διεκπεραίωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, υπηρετώντας στην Ορεστιάδα του Ν. Έβρου, έχω εργαστεί ως μελετητής μηχανολόγος μηχανικός σε διάφορες μελετητικές εταιρείες. Τα τελευταία δύο χρόνια διατελώ υπεύθυνος του τμήματος μελετών και αδειοδοτήσεων εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων σε μεγάλη τεχνική-μελετητική εταιρεία.
Όλα τα χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό ξεκινώντας από ατομικά αθλήματα όπως η κολύμβηση και η ενόργανη γυμναστική και στη συνέχεια συμμετέχοντας σε ομάδες μπάσκετ του Βύρωνα όπως ο Α.Ο. Νέοι Βύρωνος και η Ένωση Βύρωνα.
Ως φοιτητής είχα παρουσία σε φοιτητικούς συλλόγους ως μέλος της Αριστερής Ενότητας και μετά το πέρας των σπουδών μου ως μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης.

Επιστρέφοντας στο Βύρωνα νοιώθω την ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά της πόλης μας μέσω της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Στάση Βύρωνα στο πλευρό του Γρηγόρη Κατωπόδη και θα ήταν τιμή μου να συνεισφέρω στο ήδη αξιοθαύμαστο έργο που έχει επιτελέσει ο ίδιος και η παράταξη του.