Βαγιανός Δημήτριος του Βασιλείου

Βαγιανός Δημήτριος του Βασιλείου

Ο Δημήτρης Βαγιανός είναι Πολιτικός Επιστήμονας (MSc) και Υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με το γνωστικό του ενδιαφέρον να εδράζεται στην Πολιτική επικοινωνία, στις Δημόσιες Πολιτικές και στα Κοινωνικά Κινήματα.

Κατοικεί στο Βύρωνα, περιοχή στην οποία πέρασε τα ομορφότερα χρόνια της ζωής του (παιδική και εφηβική ηλικία), ενώ ως ενήλικας δραστηριοποιήθηκε σε συλλογικές δράσεις που είχαν κοινωνικό χαρακτήρα.

Ως αριστερός, ως ενεργός πολίτης και ως μέλος της τοπικής κοινότητας του Βύρωνα, ευελπιστεί σε μια πολιτική ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου Βύρωνα, περιοχής που έχει «πληγεί» – όπως όλες οι τοπικές κοινωνίες –από τη «μνημονιακή» πολιτική της συγκυβέρνησης και των συνδαιτυμόνων της.

Για αυτό το λόγο συμμετέχει στο συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία - Στάση Βύρωνα», μια επιλογή «μονόδρομος» για την ευόδωση μιας πολιτικής με γνώμονα το κοινωνικό καλό.

Υποστηρίζει με θέρμη την προσωπικότητα του Άκη Κατωπόδη, τη στελέχωση του συνδυασμού από ενεργούς και ικανούς πολίτες με διάθεση να προσφέρουν, και τη «δυναμική» του ΣΥΡΙΖΑ, παράγοντες που αποτελούν εχέγγυο για την υλοποίηση εξαγγελιών που  απαιτούν ανατρεπτικές, σύγχρονες και ρηξικέλευθες αποφάσεις και πρακτικές με επίκεντρο πάντα τον πολίτη του Βύρωνα.

Τηλ. : 6944836910

E-mail: vagianosd@gmail.com